Rendszerüzenet

Elkészült a Párisi Udvar Hotel mintaszobája

Bemutatták a várhatóan 2018 őszére elkészülő Párisi Udvar Hotel mintaszobáját. A jövőben a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működő, összesen 110 szobás hotelt klasszikus és letisztult dizájn szerint rendezik be. Ebből ad most ízelítőt az úgynevezett „showroom”, melyben az ötcsillagos eleganciát mór stílusjegyekkel fűszerezték a belsőépítészek.

A 2017 őszén létrejött megállapodás következtében hazánk jelenleg egyetlen Hyatt szállodája épül Budapest egyik legikonikusabb épületében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő hotel többek között 110 szobával (ebből 18 lakosztállyal), executive emelettel, összesen 230 fős kapacitással rendelkező konferencia termekkel, spa és wellness részleggel, étteremmel, kávézóval és bárral szolgálja majd a vendégek kényelmét. A vendéglátó egységek és üzletek a Párisi Udvar különleges passzázsában, az épület kupolái alatt kapnak majd helyet.

Az amerikai szállodalánc javaslatokat és előírásokat fogalmaz meg annak érdekében, hogy a hotel minden szempontból megfeleljen a nemzetközi Hyatt sztenderdeknek, mondta el Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel szállodaigazgatója: „A Hyatt szabályai rendkívül magasszintűek és sok esetben egészen kis részletekre kiterjednek. A szigorú minőségi követelmények azt a célt szolgálják, hogy az az élmény, amelyben a vendég nap mint nap részesül, konzisztens legyen az egész világon. Természetesen maximálisan odafigyelünk a szobákban felhasznált anyagoktól, a bútorzaton át, a szolgáltató partnerek kiválasztásáig minden komponensre, hisz ezáltal is szeretnénk a legmagasabb színvonalú kiszolgálást biztosítani.”