Luxusétterem a Gresham Palotában
Csodálatos étterem nyitotta meg kapuit Budapest legjobb szállodájában, a Four Seasons Gresham Palotában. A belváros legújabb étterme a Kollázs - Brasserie & Bar nevet viseli, mely egyszerre utal az egyik legdinamikusabb művészeti technikára, a klasszikus megjelenésre, a tradicionális és a modern konyha összhangjára. A remekmű kivitelezője a Market Építő Zrt.
Az elérhető luxust kedvelők számára kiváló választás az 400m2-es, összesen 207 fő befogadására alkalmas, szecessziót idéző étterem. Messze a legigényesebb anyagok kerültek beépítésre, amelyeket más építkezéseken igen ritkán alkalmaznak. A munkák tartalmazták az étterem teljes bútorozását, melyek mindegyike egyedileg gyártott, amerikai belsőépítészek által tervezett iparművészeti műremek. Itt minden berendezés a világon elérhető csúcskategóriát képviseli, beleértve a konyhatechnológiát, a márványokat, a bútorokat. A felújításnak rendkívül gyorsan kellett haladnia, hogy az étterem a főszezonban már ki tudja szolgálni az ide látogató külföldi és magyar vendégek igényeit. A hely kortárs művészeti kiállításként is funkcionál, így felidézve és emléket állítva a 100 évvel ezelőtti képzőművészeti törzshely jellegnek. Az étteremben helyet kapott egy exkluzív borbemutató és egy látványgrill részleg, egy látványsütöde, valamint egy design bár. A terasz téliesíthető, ezért egész évben látogatható.
Különleges helyszínen dolgozott a Market, egy nem mindennapi projekten. Ismét világszínvonalat készített a cég, bízva abban, hogy ezután egyenes út vezet a Michelin-csillag felé.