SZŰRŐ:
Aktuális
2016.11.17.

Két épületünket is díjazták

Húsz év alatt az ország legmeghatározóbb építkezései sorolhatók a Market Építő Zrt. portfóliójába, ezek közül több tucat elnyerte a szakma és a közönség elismerését is. November hónap különlegessége, hogy két meghatározó pályázaton is a legjobbnak választották épületeinket.

Az Év Homlokzata 2016 versenyen a középület kategória nyertese a Strabaggal közös projektünk, a Közép-Európai Egyetem (CEU) Belvárosi Campusaaratott győzelmet. Ebben a kategóriában összesen 94 épület indult, így egy nagyon nívós mezőnyben lett a legjobb. A CEU projektünk már az építkezés alatt is bezsebelt néhány elismerést, de hisszük, hogy még rengeteg vár rá. Az épületeket Sheila O'Donnell és John Tuomey díjnyertes építészek, illetve magyarországi partnerük, az M-Teampannon tervezte.

Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Bíráló Bizottsága - Építőipari Nívódíjjal ismerte el a színvonalas megvalósítását a TAKATA Gyártóüzem és Logisztika Központnak. A Takata Safety Systems Hungary Kft. gyárépülete a Miskolc Déli Ipari Park elnevezésű belterületén valósult meg 2014-ben. A Takata Corporation a világ egyik vezető, autóipari biztonsági rendszereket gyártó cége. Közvetlen beszállítója a világ valamennyi jelentős autógyártójának, például az Audinak, a Mercedesnek, a BMW-nek, a Fordnak és a Maseratinak. A magyarországi gyáron a Market Építő Zrt. 63 000 négyzetméter alapterület beépítését, valamint 164 000 négyzetméternyi zöldterület kialakítását végezte. Elek Attila főépítésvezető kollégánk a kivitelezés kiemelkedő műszaki vezetéséért Sándy Gyula díjban részesült.

Köszönjük Partnereinknek, hogy professzionális teljesítményeikkel hozzájárultak közös sikereinkhez!

Leányvállalatok